viernes, 29 de enero de 2010

Concerts Homenatge / Conciertos Homenaje

Comuniquem a tots el amics del Cor de Cambra Studium Vocale que els pròxims dies 7 de febrer i 28 de febrer donarem dos Concerts "in memoriam" del nostre amic recentment desaparegut Alfons Dastis, membre del nostre cor i també del de la Societat Musical d'Alboraia.


El primer es farà el Diumenge 7 de Febrer a les 12 del migdia, com a part d'una Misa Cantada a celebrar a la seu del cor Studium Vocale, es a dir a l'Esglesia de Sant Nicolau al c/Cavallers, 35 de València.

El segón serà un Recital conjunte amb el Cor de la Societat Musical d'Alboraia, al que el nostre anyorat Alfons també cantava a celebrar el Diumenge 28 de Febrer a les 12 del migdia, al Auditori d'Alboraia, c/ Milagrosa 13.


Invitem a tots els amics de Studium Vocale i de la Societat Musical d'Alboraia a vindre i homenatjar i recordar al nostre estimat Alfons.

************************

Comunicamos a todos los amigos de Coro de Cámara Studium Vocale, que los próximos dias 7 de febrero y 28 de febrero daremos dos conciertos "in memoriam" de nuestro amigo recientemente desaparecido Alfons Dastis, miembro de nuestro coro y también del de la Sociedad Musical de Alboraya

El primero se hara el Domingo 7 de Febrero a las 12 del mediodía como parte de una Misa Cantada a celebrar en la sede del Coro Studium Vocale, es decir en la Iglesia de San Nicolas en la c/Caballeros, 35 de Valencia.

El Segundo será un Recital conjunto con el Coro de la Sociedad Musical de Alboraya, en el que nuestro añorado Alfons también cantaba a celebrar el Domingo 28 de Febrero a las 12 del mediodía en el Auditorio de Alboraya c/Milagrosa, 13.

Invitamos a todos los amigos del Coro de Cámara Studium Vocale y de la Sociadad Musical de Alboraya a venir y homenajear y recordar a nuestro querido Alfons.

No hay comentarios: